Slagen voor auto rijbewijs theorie examen

Als je leert autorijden, kun je dan nog lessen volgen en je theorie en praktische tests afleggen tijdens de uitbraak van het coronavirus?

Wijzigingen in het Britse rijexamen: wat dit betekent voor leerling-bestuurders

Rijinstructeurs kregen het advies om vanaf 23 maart te stoppen met het geven van praktische rijlessen vanwege de Covid-19 pandemie, dus je kunt momenteel geen rijlessen krijgen.

Voorrangregels auto theorie

Alle rijexamens zijn ook opgeschort. Theorietoetsen zijn ingeperkt tot na 20 april, al kunt u voor deze datum nog wel vooraf online een toets boeken. De kosten voor alle geannuleerde tests worden terugbetaald, hoewel dit enkele weken kan duren. wanneer heeft een voetganger voorrang?

Praktische tests worden ook al drie maanden niet gedaan; Mogelijk worden ze eind juni opnieuw gestart. Alle vooraf geboekte tests gedurende deze tijd worden ongeveer drie maanden later dan het origineel opnieuw toegewezen aan een nieuwe datum. U ontvangt hiervan niet onmiddellijk een e-mailbevestiging; deze komt waarschijnlijk ongeveer twee weken voor de datum van uw oorspronkelijke test aan.  sneltheorie zijn voor ervarende.

Er worden echter nog steeds noodrittesten aangeboden aan diegenen wiens werk van cruciaal belang is voor de Covid-19-respons en voor diegenen die in een kritieke sector werken, waaronder: